Ku Gabum – Flori Mumajesi Lyrics

Më pyet ku gabum
A thu se faj kam vetëm unë
Ne njoni-tjetrin e ndëshkum
Dhe pse jemi dashtë
Shumë jemi dashtë

Me trupin mbështet në mur
M’thoje brenda vetes të kam unë
Ashtu gjithmonë unë ty kam me t’kujtu
Sa shumë jemi dashtë
Ne jemi dashtë

Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj

REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon
www.hiteshqip.org

Pa u pa
Sa e vështirë për mu, pa u pa
Je ti që na bashkon dhe na ndan
Ti thua se jam unë, se jam unë

Ti nuk fal
Njësoj dhe unë si ty, jo nuk fal
Dhe pse gabimet ne i bëjmë të ndarë
Të dy u pendum, kur gabum

Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj

REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon