Mbylli syte – Blero & Albulena Ukaj Lyrics


[BLERO:]
1000 her tkam than
me skam me tkerku
jam betu o jam betu
po ndjenjat mkan trathtu
1000 her tkam than
ti per mua sje asgja
e sa her jam betu
ma shum kam ndje mall
mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare

[ALBULENA:]
jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni
nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni

[BLERO:]
1000 her tkam than
nuk jm fati yt
por me ty isha gjall
ndarja mu mka mbyt
1000 her tkam than
ti per mua sje asgja
e sa her jam betu
ma shum kam ndje mall
mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare
www.hiteshqip.org

[ALBULENA:]
jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni
nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni

[BLERO:]
mbylli syt dhe mendo
sikur sjemi nda
du me tpa
tpa lenduar
si heren e pare

[ALBULENA:]
jo jo nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
ma per ty dashni
nuk jam ajo e para
rruget tona jan te ndara
jo jo sdu me ni
as urrejte as dashni