Pa Dashuri – Elvana Gjata Lyrics


E di…
Ti nuk erdhe as tani.
Nuk ma the dot dhe nje fjale.
Cudi kjo zemer!…Si po ta fal?

Beso…
Nuk shkojne gjerat ashtu si do.
Dhe per ket” do bindesh vete.
Se jeta eshte drame e vertete.
www.hiteshqip.org

Edhe pse as tani me nuk u pame.
Nuk ka rruge.
S’ka njeri qe na ndan.
Mos e mundo veten.
Nese do mund t’a gjesh te verteten.

Ref. (4.x)
Ti eja po te pres me mall!
Nuk mund te jetoj vetem me fjale.
Se s’ka c’me duhet kjo rini,
Pa dashuri.