Prita – Butrint Imeri


More me vete zemrën time
Asnjë gjë më s’ka kuptim
Puthjet e tua dhe ledhatimet
do te më mbesin kujtim.

Dua të përqafoj,
Sa keq që më ike,
Unë shumë të besova, por gabim.
Me mujt me t’zon me tjetrin
O veq me t’hek prej qefi
Noshta i vetmi shpëtim.

[REF.:]
Se unë gjithmonë prita,
t’prita po s’erdhe mo.
T’thirra, t’thirra sum bone zo.
Pse nuk erdhe mo?
E su m’bone zo?
Ej t’prita, t’prita po s’erdhe mo.

Edhe në ëndërr
mu duk që më thirre
Po kur u zgjova, s’ishe ti.
Fjalët e tua në mendjen time
do të më mbesin kujtim.

Me mujt me t’zon me tjetrin
O veq me t’hek prej qefi
Noshta i vetmi shpëtim.

[REF.:]
Se unë gjithmonë prita,
t’prita po s’erdhe mo.
T’thirra, t’thirra sum bone zo.
Pse nuk erdhe mo?
E su m’bone zo?
Ej t’prita, t’prita po s’erdhe mo.