Puerto Rico – S4MM & Noizy Lyrics


Track suit and TN’s
she said she never f**k inna di benz,
I remain on top of the rest like a vest,
I’m protected smundesh mem cek,

I’m a rider – cuna mrena grupit si sniper,
Hyper – sa hi mrena nclub man a fighter,
Fighter – she a ride or die and I like her,
Like her
Role that weed up ndeze flaken

Gang member ye prej fillimi,
prap ky zini prap ky Zini,
Money dance – si ma I miri,
Nese dun vemendje Kapen Krejt te I imi,

The ting go bo bo the ting go,
Nrrep I pa prekshem si nio
EDhe banken e kam me shum zero,
Dhe zini para Zero’s like hero,