Romeo & Ermal Fejzullahu – Më e mira Lyrics


Romeo

mm hajdee rrina edhe pak sjena bashka
po rrina edhe pak
mm apo ndihesh me fat Ora 6 prap ne
Instra, Albanita me ty u ngjita trupin e ke flak
je monaliz me ke kap kriza
me ke ba shum manjak.

Romeo
Vec un me ta prek fytyren
me ta gris bluzen
me ta nji zonin
Romeo
Vec un me ta gris bluzen
me te nji eren e trupit

Romeo
Ama ti do Foto Foto Foto Foto
Story ne instagram e efekte
Paris, Lagos, Cario, Takyo, Rio
sje normalshe.

Ermal 2x
oj moj e mira e xhanit
syt du me ti pa edhe zemeren me ta fal
se per ty madhi me ka marr.

Romeo
Mu ma le
mu ma le mu ma le
Ej mu ma le mu ma le mu ma le
Ej mu ma le mu ma le mu ma le.

Romeo
Tu vona mos vec me te pare
afrohu edhe pak me ta puth qafen
ndoshta edhe pak me kalu naten
Op nga zoni keq e patem
Oo harruam dhe daten
ngelem brenda kaluam javen mm
tu bona dado a do cucu bebe

Ermal 2x

Ama syri Ama buzen Ama zemren
Ama hajde ti ketu si i ben pa mu

Ermal 2x

Oj moj e mira e xhanit
syt e tu du me ti pa edhe zemren me ta
fal se per ty madhi me ka marr

Romeo2x
Foto Foto Foto Foto
story ne instagram e efekte
Paris, Lagos, Cario, Tokyo, Rio
sje Normalshe.

Romeo

mu ma le mu ma le
Ej mu ma le mu ma le
Ej mu ma le mu ma le mu ma le
mu ma le.