Samanta – Kush je Lyrics


A ke pas najhere najkon
Qe njejt si un po t’don
Nuk po t’njoh mo kush je ti
Shume vetja t’ka hi n’qejfi

Sa zemer dhe sa
Po don me m’vra
Jo kurre mo ski me mpa

A ke pas najhere ti tjeterkon
Qe njejt si une po t’don
Nuk po t’njoh mo kush je ti
Shume vetja t’ka hi n’qejfi

Spo m’vyn mo fjalet kurre ti ski vepru
Hey djalo
Premtimet tua mo sun t’falen
Tash vone u bo per ty hej djalo hej

Ta dhash e mo s’ta dho
E mo s’ta dho
I don’t wanna waste my time with you bejb

Sa zemer dhe sa po don me m’vra jo kurre mos ski me m’pa

A ke pas najhere ti tjeterkon
Qe njejt si une po t’don
Nuk po t’njoh mo kush je ti
Shume vetja t’ka hi n’qejfi