Shoku im – Korab Shaqiri Lyrics

Unë e desha përtej vdekjes
Ashtu dashurova unë
Edhe prapë s’ia fal dot vetës
Si s’e desha pak më shumë
Pak më shumë ku shpirti thyhet
T’i them ndarjes
Prit dhe pak
Të gënjejmë mallin që s’shuhet
Kujtimin të gënjejmë pak

REF:
Shoku im
Mos më thuaj se je atje përtej botëve
Ti që m’rrin
Që m’rrin peshë e lotëve
Atje ku nis
Tash atje ku nis dhe një pak tjetër
Prapë s’ja fal dot vetës
Si s’e desha pak më tepër
www.hiteshqip.org

Unë e desha përtej vdekjes
Ashtu dashurova unë
Edhe prapë s’ia fal dot vetës
Si s’e desha pak më shumë
Pak më shumë ku shpirti thyhet
T’i them ndarjes
Prit dhe pak
Të gënjejmë mallin që s’shuhet
Kujtimin të gënjejmë pak

REF:
Shoku im
Mos më thuaj se je atje përtej botëve
Ti që m’rrin
Që m’rrin peshë e lotëve
Atje ku nis
Tash atje ku nis dhe një pak tjetër
Prapë s’ja fal dot vetës
Si s’e desha pak më tepër