Si cigaren e fundit me fike – Mihrije Braha


Me shkatrrove si stuhija e fort ..??

te kujtohen fjalt e mija- smuj me dasht ni tjeter.

PreRef: 2x
[Shum e leht per ty,
per mu shum e ran-
tjeterkujt Zemren me ja dhan.]

Ref:
[Si cigaren e fundit me fike,
si cigaren e fundit dhe ike- tiiiii
kurr sme paske dasht.
Si cigaren e fundit me fike,
si cigaren e fundit dhe ike.
kujt i kom besu ne fund e pash.]
www.hiteshqip.org

U merzita, teper qava- por nuk u mallkova.
Nuk e prita qe vjen ndarja,
nuk e meritovaaa.

Ref:
[Si cigaren e fundit me fike,
si cigaren e fundit dhe ike- tiiiii
kurr sme paske dasht.
Si cigaren e fundit me fike,
si cigaren e fundit dhe ike.
kujt i kom besu ne fund e pash.]