S’je per mu – Eni Koçi Lyrics

Shkoj dhe nje dite ne pa u pa
Bosom ma mir eshte me u nda
Po sun rri pa ty,sun rri pa ty
Zemra ime vetem per ty rreh
Dhe ne fund te botes un te shkoj
Si ty nuk gjej

Ref 2x
Eja eja
E di qe eshte gabim por eja.
S’mund ti kontrolloj dot ndjenjat’ndjenjat
Ka dicka qe me pelqen sa

Ty te du
Ti sje per mu por ty te du
Mendja m’thot duhet me t’largu
Por zemra seç me rreh kur je me mu

Ej ty te du
Ti sje per mu por ty te du
Mendja m’thot duhet me t’largu
Por zemra seç me rreh kur je m mu

Arrow my mind
Even when my baby shut me down
Spo du mu nervoz me ty
I don’t wanna need for you yeahh
www.hiteshqip.org

Edhe pse zina zina shum bejb
Bashk,,rrina rrina prap njejt ..bashk
Une e ti
Gjithmone do jemi dy
Gjithmone do jemi dy

Ref 2x
Eja eja
E di qe eshte gabim por eja.
S’mund ti kontrolloj dot ndjenjat’ndjenjat
Ka dicka qe me pelqen sa

Ty te du
Ti sje per mu por ty te du
Mendja m’thot duhet me t’largu
Por zemra seç me rreh kur je me mu

Ej ty te du
Ti sje per mu por ty te du
Mendja m’thot duhet me t’largu
Por zemra seç me rreh kur je m mu

2x
Cuz own we have
All love,all love,all love
Baby wanna feel for you
Tell me what i gonna gonna do