S’kom me ta fal – Vedat Ademi Lyrics

REF: x2
S’kom me ta fal
Gabimin e bone
Jo s’kom me ta fal
Nuk du mo fjalë
Tash merr rugën tone
N’zemër mete plagë

Kur pyes pse?
Përgjigje s’ke
Por heshtja flet
Më shumë se çdo fjalë

Kush dreqin je?
Në mëndje ç’ke
Kur më gënjen
Dhe pret të të fal

Sikur mirazhe
Në shkretëtira
Fshihen lehtë
Ndjenjat e mia

Kur pret diellin
E vjen stuhia
E pa pritur
Dashuria

REF: x2
S’kom me ta fal
Gabimin e bone
Jo s’kom me ta fal
Nuk du mo fjalë
Tash merr rugën tone
N’zemër mete plagë
www.hiteshqip.org
S’kom me ta fal [x2]

Mos më shiko
Rrugën vazhdo
Nuk lidhet mo
Kur thu jo nuk bon

Shpirtin e vet
Më le pa jetë
Nga dashuria
Vetëm copat kanë mbetë

Sikur mirazhe
Në shkretëtira
Fshihen lehtë
Ndjenjat e mia

Kur pret diellin
E vjen stuhia
E pa pritur
Dashuria

REF: x2
S’kom me ta fal
Gabimin e bone
Jo s’kom me ta fal
Nuk du mo fjalë
Tash merr rugën tone
N’zemër mete plagë