Vuj – Ronela Hajati Lyrics


[Strofa:1]
Une e kom dasht ton jeten
Dhe sot e ka nji tjeter
Kur se provon, thon se kalon

Nina-na-na-na
Gjum per mu nuk ka
Kurr s’kam me ta fal
Si m’ke lon, si m’ke lon
aaaaa

[Refreni:]
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda une
Per ty u linda
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda
Une per ty u linda

(vuj – vuj – vuj)
vuj vuj vuj vuj
vu-vu-vu-vuj
www.hiteshqip.org

[Strofa:2]
Ke me m’dasht ton jeten
Vazhdo gjenje veten
Kur me te fle
Mua me sheh

Nina-na-na-na
Gjum per mu nuk ka
Kurr s’kam me ta fal
Si m’ke lon, si m’ke lon
aaaaa

[Refreni:]
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda une
Per ty u linda
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda
Ume per ty u linda

(vuj – vuj – vuj)
vuj vuj vuj vuj
vu-vu-vu-vuj