Zjarr ne shpirt – Alban Skenderaj Lyrics


Ja ku jemi para njeri-tjetrit sonte un dhe ti
Dhe te lumtur dhe te ndrojtur njekohshisht si dy femij
Mua me takon te bej hapin e par
Por ti ke nje qendrim teper krenar
Dridhen duart si telat mbi kitar

Them se kjo esht dashuri
Thuam a me do ti
Sa te dua un ty
Pse nuk e pranon ti
Te lexohet ne sy
Thuam a e ndjen dhe ti kte zjarr ne shpirt qe digjet dalngadal
A me do ti sa te dua un ty?
Sa te dua un ty, jej je
Sa te dua un ty
Nuk te do ty njeri, jej je
Nuk te do ty njeri
Thuam a e ndjen dhe ti kte zjarr ne shpirt qe digjet dalngadal
A me do ti, do ti, do ti sa te dua un ty?
A me do ti, do ti, do ti sa te dua un ty?

Un e di qe ta kan thyer zemren me shum se nje her
Dhe ti e ke te veshtir ta hapesh veten me te tjer
Jo nuk do te bej premtime si ne altar
Por yjet edhe hena jan deshmitar
Nuk jam ndjer keshtu asnjeher me par

Them se kjo esht dashuri
Thuam a me do ti
Sa te dua un ty
Pse nuk e pranon ti
Te lexohet ne sy
Thuam a e ndjen dhe ti kte zjarr ne shpirt qe digjet dalngadal
A me do ti sa te dua un ty?
Sa te dua un ty, jej je
Sa te dua un ty
Nuk te do ty njeri, jej je
Nuk te do ty njeri
Thuam a ndjen dhe ti kte zjarr ne shpirt qe digjet dalngadal
A me do ti, do ti, do ti sa te dua un ty?
A me do ti, do ti, do ti sa te dua un ty?