1ka1 – BimBimma & Arianit Lyrics


Mirësevini në jetën reale
Ku njerëzit e këqij jetojnë gjatë
Të drejtët vdesin të rinj
Mbani konsistencë të pastër
Dhe mos e mohoni
Leshohet!
Cuz, kur u pendoheni ur mëkatet
U do të kërkojë personin për të thënë keq
Kini kujdes, sepse “e mira” dhe “e keqja” nuk kanë kufizime
Në përputhje me këtë!
Mbështetni ata ndryshe ull të qëndrojë vetëm kur u nevojë për mbështetje
Ne nuk jemi vetëm lokalistë,
Por ne jemi njerëz që jetojnë për bare lokale
Eversince Facebook, ne jetojmë në blogje
Tani është normale që të mos ketë vlera morale
Më bën të lidh një litar në këmbët e mia
Dhe shkoni me gjumë me korale
Shpirti është duke u varfëruar
Dhe transformimi në materiale!
Sepse kjo lavazh i trurit na bën të jetojmë si ata jetojnë në opera sapun,
Jeta duket surreal kur i ndjek funeralet
Unë përqëndrohet në detaje, cuz duket e saj si im që jetojnë në një libër të bishtit zanash,
Por këtë herë duket sikur nuk mund të zgjohesh nga gjumi im edhe nëse bie poshtë shkallët
Unë pafundësisht provoj, por unë nuk mund të zgjoheni nga ëndrra!
I lutem Perëndisë në mbrëmje,
Sepse e gjithë kjo të jetë një iluzion!

REF

Im ditë të numërimit një nga një
Kështu asgjë nuk ndryshon!
Mos e humbni shpresën, besoni…
Dhe mos e braktisni kurrë!
www.hiteshqip.org

Im duke numëruar vite një nga një
Kështu që historia e samy vazhdon dhe vazhdon
Mos e humbni shpresën, besoni…
Dhe mos e braktisni kurrë!

I pitty njerëzit që janë duke humbur veten
Cuz kapitalizmi ndryshoi realitetin e tyre
Ata janë verbuar nga ndjekja e parave të gatshme gjatë tërë jetës së tyre
Edhe pse ata janë të vetëdijshëm se kur vdesin ata nuk do të marrin një qindarkë të vetme në anën tjetër!
Femrat më bëjnë të sëmurë! Ata janë bërë nga plactic më shumë se mishi!
Zoti na shpëto!
Unë nuk do të vë një gisht mbi ta
Në fakt, unë nuk do të prek edhe ata me një shkop
Në to zhvendoseshin tits dhe buzët e tyre të bëra me silikone
Fuck ur mbretërimit,
Ju u kthyet në krasitje egoiste që kujdesen vetëm për veten e tyre
Mbajini ryshfet njëri-tjetrit, ndërsa për çështje të parasë shumë njerëz po e braktisin vendin
Ooo ngadalëson pak, qetësohet, e merr lehtë
A mund të shohësh veprat e tua, a je edhe më i miri?
Pse e ka derdhur tërë atë gjak?
Kështu që profiterët e luftës mund të na lënë pa ndonjë të ardhme?
Blej urself një biletë! E saj jo vetëm mua që ka shkuar arra, gjithë populli im bëri!
Për këtë jetë, thuhet: “çdo njeri për veten e tij”
Nëse do të ishte e vërtetë, Kosova do të kishte një bregdet!
A kam vëmendje ur!
Njerëzit kanë vdekur
Pa dëshirat e tyre të vdekjes duke u përmbushur
InshaAllah qielli është shpërblehet për ta!
Përndryshe, nëse ata do të kishin qenë të gjallë sot! Ata do të kishin vuajtur dhe do të qëllonin veten!