Irkenc Hyka & Kanita – Afer dhe Larg Lyrics


Irkenci:
Maje, ti zemren maje
Se t’kam dhen nga jeta ime cdo frymemarrje
Ti fale
Kte shpirt ti fale
Se s’ka dasht kurr ty me t’vra

Kanita:
Sa te ndjej kur s’te prek
Zgjohem cdo dit pa jet
Me besu qe nuk je s’esht e leht
Lamtumir shpirti im, te kam dasht dhe te du
Edhe pse sot jam dorzu

Irkenci & Kanita:
A me sheh tani, si jam bo pa ty
Sot nuk kam forc te them nje fjal
Me thuaj tani
Si t’jetoj pa ty
Sot jemi afer dhe larg
2x

Irkenci:
Maje, ti zemren maje
Se kto lule fshehin lot ne cdo petale
Po mbahem, cdo nat po mbahem
Me kujtime, qe t’ndihem gjall

Kanita:
Sa te ndjej kur s’te prek
Zgjohem cdo dit pa jet
Me besu qe nuk je s’esht e leht
Lamtumir shpirti im, te kam dasht dhe te du
Edhe pse sot jam dorzu

Irkenci & Kanita:
A me sheh tani, si jam bo pa ty
Sot nuk kam forc te them nje fjal
Me thuaj tani
Si t’jetoj pa ty
Sot jemi afer dhe larg
2x