Alban Skenderaj & Dafina Zeqiri – E para / I pari Lyrics


Alban Skenderaj:
Ti, a ke ndermend me kerku vec faje
U u ti, a do ti me t’kerku-ku falje
Se xhelozia, t’myti xhelozia
Dashuria, hidhi syt pak nga dashuria

Te dy:
Zemer, ti per mua e para je
Zemer, ti per mua e para je
Ah, sikur ta dije ke e ke
Ah, sikur ta dije ke e ke

Zemer, ti per mua i pari je
Zemer, ti per mua i pari je
Ah, sikur ta dije kon e ke
Ah, sikur ta dije kon e ke

Albani:
E nese kam pi
E nese jam deh
E kam dhe me t’leht
Ty me ta shpreh
Zemer, ti e para je
Zemer, ti per mu e para je

Dafina:
E nese kom pi
E nese jom deh
E kam dhe ma t’leht
Ty me ta shpreh
Zemer, ti i pari je
Zemer, ti per mu i pari je

Dafina:
Hajde baby, mos luj me ndjenjat e mija
Leje ti ca folin vec nga xhelozia
Po t’foli me zemer, s’o tu t’fol rakia
Po t’foli me zemer, s’o tu t’fol rakia
Se sa te du bre, ti nuk ke ide
Hajde puthjet sonte ku mi le?
Maji ti premtimet qe mi dhe
Dhe, dhee

Albani:
Se xhelozia, t’myti xhelozia
Dashuria, hidhi syt pak nga dashuria

Te dy:
Zemer, ti per mua e para je
Zemer, ti per mua e para je
Ah, sikur ta dije ke e ke
Ah, sikur ta dije ke e ke

Zemer, ti per mua i pari je
Zemer, ti per mua i pari je
Ah, sikur ta dije kon e ke
Ah, sikur ta dije kon e ke

Albani:
E nese kam pi
E nese jam deh
E kam dhe me t’leht
Ty me ta shpreh
Zemer, ti e para je
Zemer, ti per mu e para je

Dafina:
E nese kom pi
E nese jom deh
E kam dhe ma t’leht
Ty me ta shpreh
Zemer, ti i pari je
Zemer, ti per mu i pari je