Amor – Enca, Zaza & Mixey Lyrics


[Enca:]
Sa e pi’t jam ahh… sa e pi’t jam.

S’vyn mo fama, money dhe femnat
Kur mu m’ke larg, a je rehat?
Me ty, me ty, e mbyllun n’kafaz
tash pa ty, pa ty, e lire un jam

I’m not alone now
I’m out dancing in the club
thirrjet nuk i marr,
as telefonin nuk e hap

Aha… lejem ti, lejem ti, boy
Aha… lejem ti, lejem ti, boy
Mi amor, mi amor
mi amor, mi amor

[REF. Zaza:]
Mi amor, mi amor
mi amor, mi amor
Mi amor, mi amor
mi amor, mi amor
www.hiteshqip.org

[Zaza:]
T’lutna falma, aman falma
Se n’zemer un t’pata
Je t’aime alorem mua
Ndjenjat humben shishe,
ti gjithcka e prishe
yjet bashke tu i njeh
m’kujtohet hala

Sa mendova qe m’le
E jemja mthe qe ti je
Sa mendova qe m’le
Veq e jemja o zemer ti

Aha… dujem ti, dujem ti, girl
Aha… dujem ti, dujem ti, girl
Mi amor, mi amor
Mi amor, mi amor

[REF. Zaza & Enca:]
Mi amor, mi amor
mi amor, mi amor
Mi amor, mi amor
mi amor, mi amor