Arrita – Ardian Bujupi Lyrics


Aj aj aj
Ardian, yo
Bam bam bam boom boom boom

Jeta krejt guz, krejt hallakama
Femnat si kuklla, djemte neper gara (Wrrm, wrrm)
Ulu perpara
We go fast, Prishtina, Tirana, ey, ey, ey
Po t’vjen inat ty, motorrat bojn 8-shen 12 sahati (Wrrm, wrrm)
Dritat t’Bugattit, qekan top dhe nuk e din mami (Hahaha)

Ti e din mendte e mia (Hey, hey)
Une per ty ekstazia (Hey, hey)
Ti don adrenalina (Hey, hey)
Une per ty jam shpejtesia

[REF.:]
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey), arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia, mafia
Arrita
Arrita

I bllokojme rruget like San Andreas
Si me kon n’dasme kolonat e reja
Ti du buzte, i ke bo t’reja
Ki me bo hasem tu shku neper neja, ai-ai-ai
Po i vjen inati se mi dojne
Kenget sikur bar Lazarati, bom-bom-bom
Full Instagrami, nuk e boj t’madhe
Jam qaj Adriani
www.hiteshqip.org

Ti e din mendte e mia
Une per ty ekstazia
Ti don adrenalina
Une per ty jam shpejtesia

[REF.:]
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey), arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia, mafia
Arrita (Hey, hey, hey, yeah, yeah)
Arrita (Hey, hey)

Ai-ai-ai-ai, dalim dalim (Hey)
Dalim dalim (Hey), dalim dalim
N’venin ton na rahat po rrime
Rahat po rrime s’o tu na ni
Ai-ai-ai-ai, dalim dalim
Dalim dalim, dalim dalim
N’venin ton na rahat po rrime
Rahat po rrime s’o tu na ni

[REF.:]
N’venin tem une arrita
Arrita, arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia, mafia
N’venin tem une arrita (Hey)
Arrita (Hey), arrita
Dostat krejt jane mafia
Mafia, mafia

Hey hey hey hey yeah yeah yeah
Ouh, haha, Ardian yo
Lalalala, nananana, arrita