Asnjo si un – Samanta Karavello Lyrics

Koha po kalon dhe per ty jo
Asnje fjale nga ty nuk po vyn mo
A do mundesh mo ti pa mu, jo
Krejt un i kam dit e prap mu po m’don
Ti nuk po m’len 2x
Asgjo sun e kthej per ty mo ska ven
Ti nuk po mlen 2x
T’gjitha ti kam dhon se asgjo nuk ke

E kam menu qe sdo ta kem te lehte
Por e vertete qe duhet te t’harroj 2x
Ha, ha, haaa 2x

Po du me t’lon, du me t’lon, du me t’lon un ty
Si un ti kur asnjo nuk ke pas
Po du me t’lon, du me t’lon, du me t’lon un ty
Se asgje nuk na kthen ne dy bashke
Ha, ha, haaa 2x

www.hiteshqip.org

(Don’t wanna say it)

Vec po du me t’thon jo
Edhe me dit qe m’do me shume
Asnje shans nuk ta dho
Vec me t’pa tu hup sikur une
Nuk e ke prit, nuk e ke prit
Ke menu kthehesh vjen si cdo dite
Nuk e ke prit, nuk e ke prit
Ke menu ta fali sikur cdo dite yeah

E kam menu qe sdo ta kem te lehte
Por e vertete qe duhet te t’harroj 2x
Ha, ha, haaa 2x

Po du me t’lon, du me t’lon, du me t’lon un ty
Si un ti kur asnjo nuk ke pas
Po du me t’lon, du me t’lon, du me t’lon un ty
Se asgje nuk na kthen ne dy bashke
Ha, ha, haaa 2x

(Don’t wanna say it)