Boss Man – Noizy & Lil Koli Lyrics


Lil koli
Bossman, bossman,
spend money like a bossman,
trap money like a bossman,
on the roads moving bossy

Bossman, bossman,
and all my jigga mthirrin bossy,
and all this money got me bossy,
like a bossman, bossman

Noizy
Kur i bona 10 mije thash me veti oh God,
bona 100 mije thash me veti cant stop,
tash kam xan milliona dhe spo di ca me bo,
e kam nje ferrari a ta blej edhe njo
Kam shpin on the hill, running the hill,
5 copa mren nmuj, thats a deal,
business foli, tavolina ballin
bossat hin mren bossat krejt mnjohin
nje anije ne mendje ose nje yacht,
nje avion private qe ka nje shtrat,
dhe stjuardesen e du pa makeup,
ma dredhi barin se cunat jan bo tap
skam leje po kam 7 kerre,
smduhet patenta se kom tash shofer,
veq i thom shoku si je a fjete,
na co diku ku eshte qet edhe terr

Lil koli
Bossman, bossman,
spend money like a bossman,
trap money like a bossman,
on the roads moving bossy

Bossman, bossman,
and all my jigga mthirrin bossy,
and all this money got me bossy,
like a bossman, bossman

Noizy
A ju kujtohet kur u thoja,
mbaji ment ata
e tash ku jena na kqyri ku ka mbet ata
ma fund ja dola dhe hala po du dhe ma
i kom 100 hita a ta boj edhe njo,
busy busy dit e nat busy busy,
telefoni mos mthirr busy busy
don takim nuk kam koh busy busy,
luj qoke me krejt zini zini
bossman here, bossman there,
ay shok jam boss anywhere
sta pritojm ta sjellim any day,
thu dicka dhe ngelesh validate

Lil koli
Bossman, bossman,
spend money like a bossman,
trap money like a bossman,
on the roads moving bossy

Bossman, bossman,
and all my jigga mthirrin bossy,
and all this money got me bossy,
like a bossman, bossman