Fund – Majk Lyrics

Asnihere unë s’deshta me t’lëndu ty, o me t’lëndu ty,
Asnihere s’deshta me ti pa lot n’sy, o lot n’sy,
Asnihere unë s’deshta zemrën me ta thy, o zemrën me ta thy,
Gjithçka që ka ndodhë s’kom pas qef me ndodhë amo tash u kry,
Premtova shumë, dështova n’fund,
e fjalt e mia n’fund metën fjalë,
Gabova unë, t’lëndova shumë,
shpresoj që ni ditë ki me ma falë,
S’po du me kthy se mes neve kurgjo s’ka met,
veç po du me t’thon m’fal edhe me ec,
E di, e di, që kom gabu,
kuptoj dhe nëse fol keq për mu,
Shajëm, fyjëm, pshtyjëm, goditëm fort,
shpërthe me lot, ti shprazu n’mu
thujëm idiot, thujëm që s’jom burrë,
as s’jom kon kurrë, t’pakten e di vet
që ndërgjegja m’vret, e mallkoj atë moment besom qe shpirti m’dhem,
po nuk o problem,
Se edhe kur um shan unë ty t’kuptoj,
veç po du me t’thon m’fal edhe po shkoj.
Gjithçka që me ty e ndërtova e prisha vet unë fund i dhashë,
Gabova, e kuptova, që tepër vonë o tash,
Edhe masi që jena nda, mrena n’shpirtë unë gjith t’kom dashtë,
Edhe masi që jena nda, mrena n’shpirtë unë gjith t’kom dashtë,
www.hiteshqip.org

Se gjithçka u kry, u kry, u kry, u kry
Gjithçka u kry, u kry, u kry, u kry
Gjithçka që me ty e ndërtova e prisha vet unë fund i dhashë,
Gabova, e kuptova, që tepër vonë o tash
Edhe masi që jena nda, mrena n’shpirtë unë gjith t’kom dashtë,
Edhe masi që jena nda, mrena n’shpirtë unë gjith t’kom dashtë,

Se edhe kur m’shan unë ty t’kuptoj
veç po du me t’thon m’fal edhe po shkoj…