Hakmarrje – Vjollca Haxhiu & Shkelzen Jetishi Lyrics


[Xeni:]
Ne mes nesh, a ka rruge tjeter ?
A ka gjase, me u kthy dashnia e vjeter ?!
N’zemren tende, un trokas!
Kerkoj falje, kerkoj dhe nje rast.

[Vjollca:]
Mos mu lut, e mos me thirr
Un per ty ma nuk kam meshire!
E nje gje, dua ta dish!
Nuk e lo pa ta kthy shumefish.

[Ref. 2x:]
[Vjollca:]
S’ka lutje as falje!
Erdhe momenti im per ty, Hakmarrje!
[Xeni:]
Zemra e madhe, dhuron falje
Ka meshire, edhe keqardhje
Jo hakmarrje!
www.hiteshqip.org

[Xeni:]
Cdo mengjes, i njejti zgjohem
A ka shprese, se do t’pajtohem!
N’zemren tende, un trokas!
Kerkoj falje, kerkoj dhe nje rast.

[Vjollca:]
E mbaj mend, kur jemi nda
Ti ke than, si un s’ka!
E shkatrrove dashurine
Tash erdhe momenti im!

[Ref. 2x:]
[Vjollca:]
S’ka lutje as falje!
Erdhe momenti im per ty, Hakmarrje!
[Xeni:]
Zemra e madhe, dhuron falje!
Ka meshire, edhe keqardhje
Jo hakmarrje!