Me mungon – NRG Band


U la la
La la la
Oh

Ski idea sa po mungon
Mu aroma trupit tënd
Edhe pse faj jo nuk kam
Pa ty jeta mo nuk don
Kisha dasht me t’ardh, me t’pa
Se largësia mu m’ka vra
Pa ty nuk po muna mo

Ta kishe dit ti se po vuj
Edhe ce më nuk po t’shkruj
N’menen tem ti je hala
Çdo dit, çdo jav, çdo muj
2x

A t’bie n’mend un ty najher
Për mu malli ty a t’merr?
Kam dasht me t’thirr s’di sa herë
Me t’pengu menja mos m’merr

Kisha dasht me t’ardh, me t’pa
Se largësia mu m’ka vra
Pa ty nuk po muna mo

Ta kishe dit ti se po vuj
Edhe ce më nuk po t’shkruj
N’menen tem ti je hala
Çdo dit, çdo jav, çdo muj
2x

E urrej çdo dit që vjen
Që pa ty mua më gjen
Dhe urrej jetën pa ty
Kur s’të kam me t’shoh në sy
2x

Ta kishe dit ti se po vuj
Edhe ce më nuk po t’shkruj
N’menen tem ti je hala
Çdo dit, çdo jav, çdo muj
2x