Money – Stine & Fatlume Popovci


[Stine:]
Ti my baby boo

Ti mu ma jep vetin
Ma shton kuriozitetin
Sekret qe dine veç une
Ta fal intimitetin
Ma fal ti mu momentin
Mjafton te jesh me mu

[Lumja 2x:]
Se jam ajo qe don ti
Shume momentet funny
Do bejm fame edhe malli
www.hiteshqip.org

[REF. Bashke:]
O ka na nisna, nisna per party
E dina mire ne si ndizet dhe zjarri

Momente funny plot
Jo sum e m’blen
as me leke, as me malli
Takimin une ta lej n’Abu Dhabi
Jam mo i mire per ca ke
E ca ke pas ti
Definitely po