Ti – Enis Bytyqi Lyrics


Zemër, a të kam mungu?
Ndjenjat që çdo ditë ti kam dhuru
Se ke prit ti që s’mundesh pa mu
Se ke dit ti ça ke konsumu
Se memoria e dashuria jam dasht
Si erë e malit ike ti avash avash
Se memoria e dashuria jam dasht
E t’vizitoj tash
Ku unazën ty ta dhashë

[REF. 2x:]
Ti! Ke pas me m’dhon shumë dashuri
Sa pasuria as vetë s’e di
Jo nuk e di hala s’e di
çka humbe ti
www.hiteshqip.org

Një pjesë të jetës ti ma more
Dhe kurrë nuk ma ktheve
Sa më larg shkoj
Ty më shumë t’mendoj
Po zemrën ma theve
Ta dhurova, ta dhurova
Dhe në fund t’gjitha ti lejova
E mohova, e mohova
Deri tash që me këto sene shumë gabova

[REF. 2x:]
Ti! Ke pas me m’dhon shumë dashuri
Sa pasuria as vetë s’e di
Jo nuk e di hala s’e di
çka humbe ti