Ronela Hajati – Shtroje me lek Lyrics


[Intro]
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Ronela (Haha)
Oh zot I madh
Ej-ej

[Verse 1]
Ronela, maje men ket emer
S’ki me duru gat, s’me nderron me tjeter femer
Bella, bon dhe italiano
Boshe be n’zot kur e boshim siper n’piano
Erdhi sezoni, doli malli ri
Mamacita, que rica, hajëm se po ngrij
Per ty drogat e thithna, boje se jе king
Papirus nga Egjipti, shkrujna histori
Pass it, pass it, kyçëm and pass it
Beli shume i holl me ja lujt vеc bassit
Pass it, pass it, kur mos me ja rras it
Benzi si tank, me nje jete bombastik

[Chorus]
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Jeta shume e shkurt
Ti per mu harxhoje
Apet, apet apet apet
Apet apet apet
Apet apet apet
Une t’thrras, ti m’del
Une t’thrras, ti m’del

[Verse 2]
Xhiro n’Eirope, xhiro dhe skandal
Xhiro neper bote, une edhe nje djall
Bjere dhe nje shoqe, nuk o normal
Duket shume wet, nuk po muj me kall
Une flak, une flak e boj flak
Edhe siper kur jom, nga i ri bohesh plak, ima hot
Ama n’sy s’muj me pa
Se po tutem n’dasjni, e mbiemrin e tij du
Dark room, boni dance private n’dark room
Rough gyal, me allti n’kok ta boj red room
Badman, mos u tut, bohu n’bedroom
Tough boy, po me mu zemra ja bon boom

[Chorus]
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje
Jeta shume e shkurt
Ti per mu harxhoje
Apet, apet apet apet
Apet apet apet
Apet apet apet
Une t’thrras, ti m’del
Une t’thrras, ti m’del
Apet, apet apet apet
Apet apet apet
Apet apet apet
Une t’thrras, ti m’del
Une t’thrras, ti m’del

[Outro]
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek
Shtroje me lek, shtroje