Shko – Sinan Vllasaliu

Smundja dhe dashnia
dhimbje kan te dyja
ndoshta per smundje sherim ki me gjete
dhimbjet e dashnis s’pushojne per jete

Shko, qendro
rendesi nuk ka
ti, o ti ndjenjat mi ke vra
u luta ne kishe, u luta n’xhami
por me lutje nuk shkon
nuk shkon kjo dashni
www.hiteshqip.org

Smundja ka mbarim
dashnia vec vazhdim
lutjet qe i bana nuk me jan plotesu
ndoshta s’deshti Zoti me ty me m’denu
s’deshti me ty me m’nderu

Shko, qendro
rendesi nuk ka
ti, o ti ndjenjat mi ke vra
u luta ne kishe, u luta n’xhami
por me lutje nuk shkon
nuk shkon kjo dashni