Shqiponja e lire – Gena Lyrics


Linda une ne kete bote
Ne te bukuren Shqiperi
Trima,histori, dhe lote
Gjaku im eshte kuq e zi..

Jo une kurr se kam harruar
Amanet mu ma kan len
Ne kte toke te bekuar
Shqiperine e kemi nene

Refreni
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo te t’shohin e krejt le ta din
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo me zemer e duam Shqiperine

Gege,e tosk,e arbereshe
Cameri e diaspore
Dhe peng perjet ne zemer
Moj e shtrenjta jone Kosove
www.hiteshqip.org

Jo une kurr se kam harruar
Amanet mu ma kan len
Ne kte toke te bekuar
Shqiperine e kemi nene

Refreni
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo te t’shohin e krejt le ta din
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo me zemer e duam Shqiperine

Oooooo ooooo…
Oooooo ooooo…

Refreni
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo te t’shohin e krejt le ta din
Oooo ooo flututuron Shqiponja e lire
Oooo ooo me zemer e duam Shqiperine