The baddest – Noizy

REF: [x2]
Emri i parë “Noizy”
Mbiemri “The Finest”
Biografia “Fucked up”
You should call me “The baddest”

Emri i parë “Noizy”
Mbiemri “The Finest”
Biografia “Fucked up”
You should call me “The baddest”
Erdha prej nëntoke
Drejt sipërfaqes
Si bombë atomike
Shpërtheva moj naçe
Tash ka veç heshtje
Njerëz plotë me sëmundje
Nga muzika jonë
Nga momenti kur e lëshum ne
Këta reperat tjerë
Janë tu vujt nga përvoja
Unë me buzëqeshje
I thom mbani pasojat
Boj kataklisma
Sa herë qes albume
N’tonë Shqiptarinë
Jena grupi ma i kërkumve
S’mundesh me e pa
Atëherë quaje vetën qorr
Se suksesi është i joni
O.T.R deri n’vorr

Jeni krejt të klonum
Ju kopjoni njoni-tjetrin
Masanej na bojna hite
Na prandaj na thirrin mbretërit
Ja keni një minutë heshtje
Për këta repera lecke
Ju rrëzoj nga skena
Si gjethe kur bijnë mbas vjeshte

REF: [x2]
Emri i parë “Noizy”
Mbiemri “The Finest”
Biografia “Fucked up”
You should call me “The baddest”
www.hiteshqip.org

Këta harrunë qa bona
S’di a po t’kujtohna
Jom pak ma ndryshe
Por i njejti si fillova
Vrullin sun ma nalin
S’ma nalin vrullin
Gasin deri n’fyt
Këta ma njofin trunin
Nihet zhurma prej largu
And I come true
King Zin vjen këtu
Tell me what you gonna do

Po te-po tesh
Mos fol shumë se po vrehesh
Se po thu diçka pa hiri
Dhe pastaj nuk i dihet
Se ka te-teprune
Muhabete t’konsumume
S’ka kohë për me harxhu
Se kohën e kam shumë të çmume

REF: [x2]
Emri i parë “Noizy”
Mbiemri “The Finest”
Biografia “Fucked up”
You should call me “The baddest”

One time for the real dance
One time for the real bitches
One time for my whole city
Im a gery, im a gery

Oh god du me thon
Ha shpejtë dhe flej pak
Punoj shumë
S’mundesh me m’kap
Çunat çunat jane underground 24/7
Nëse çunat s’kanë përfitime
Çunat s’flejnë rahat
S’du pak du shumë
Du qaq shumë sa ti nuk mun
Du se kom rrethin e gjon
E të rrethit krejt um dun
Unë ha si mace
Se kështu kërkon sistemi
A hustle hard
Po kundra sistemit
Jom sipër Benzit
Ose sipër shtetit
Më kërkon n’tokë
Une jom si peshku i detit
Fuck a hater
See you later
S’kam kohë për ju
Se mendjen e kam te paper

MoneyTeam
REF: [x2]
Emri i parë “Noizy”
Mbiemri “The Finest”
Biografia “Fucked up”
You should call me “The baddest”