Dredha – Doksi, Skivi & Floriani Lyrics


Skivi:
Ja nisi atmosfera, yeah
Edh ajo me flokët kaçurrela, yeah
Mirëmbrema bona sera, baby
Ti me shoqe, une me havera, yeah
Shum bukur ti po dukesh sonte
Kur po sillesh tick-tock sikur bombe
Po shkëlqen buzëve edhe këmbve
Fans s’kan pa qare, ta thom be

Floriani:
Sa mirë po t’rrin flokt ty dredha,
dredha, dredha, dredha, dredha
4x

Doksi:
Kam lyp një sikur ti
Ama jo nuk ka sikur ti mama
Synin e zi ti mo ama
Zemrën e bardh ti mo falma
Menen e madhe me du kcy se ki më ti
Hënen e marri vitin për mu ti je motiv
S’po du me hesht, po du me fol e me kesh
Kurrë ti nuk jam unë i thjesht,
shum i ëmbël do ta kesh se
Po du me t’bë unë komplimente qysh je vesh
Se pa tripa ti po dukesh me do flokt
www.hiteshqip.org
kur pe ngjesh para meje
Ma mirë po dukesh kur kalon
Po du me t’thën me fol
Me t’kallxu sa e mirë ja bën
Nata pa ty nuk shkon
Nata pa ty s’vazhdon
Se me ty po du me ik,
shum ma larg se n’Amerikë
Nuk ka ma t’mira, dhe pikë.

Floriani:
Sa mirë po t’rrin flokt ty dredha,
dredha, dredha, dredha, dredha
4x

Më mirë me mu m’u pa
Sa rri në vetmi
Si ti nuk ka asnjë
Për ty jam i vetmi
2x

Sa mirë po t’rrin flokt ty dredha,
dredha, dredha, dredha, dredha
4x