Njesoj – Elvana Gjata Lyrics

Me mbaj me vete me mbaj
A jom sot a jom sot
Si isha dje si isha dje
Ne zemer dhe ne mendje
E di qe ti mdo
E di qe ti mdo
Dhe pse sjemi bashk
E di qe ti mdo
Dhe jemi njesoj ne jemi njesoj
Dhe pse larg e mke
Ne jemi njesoj
Shpiri po me digjet met pa
Se shum veshtir e kom un
Met faaaal
Syt qe spo te shohin
Mjane thare
Se jemi nda se jemi nda

REF:
Shpirti po me digjet
Met paaa
Se shum veshtir e kom un
Met faal
Syt qe spo te shohin
Mjan thareee
Se jemi nda se jemi nda
www.hiteshqip.org

Se ti gjithmon mke dasht mas vetes
Un njesoj tkom dasht mas vetes
Edhe kur…Mas vetes
Gjithmon mas vetes
Se un e di
Sa me don ti un e di
Bohet me mir
Nje dit do behet edhe me mir
Psiko per ty un jom psiko per ty
Psiko jemi te dy
Njesoj te dy njesoj te dy
Jo ti mos e meno
Asnjeher jo mos e meno
Se nuk tharroj un ty

REF:
Shpirti po me digjet
Met paaa
Se shum veshtir e kom un
Met faal
Syt qe spo te shohin
Mjan thareee
Se jemi ndar se jemi ndar (2x)