Noizy & Dhurata Dora – Kallma Lyrics


(Eh-eh-eh)
Oh, kalle, kalle
(PANDA!)
Ëh-ëh
Eyo Dhurata! (Eh-eh-eh)
Ëh-ëh
Oh, It’s another one, yo! (Brrr)
Noize

A është e vërtet’ apo m’duket ça niva (Fol)
Ju ke thon’ krejtve që s’o’ t’u ma ni mo
Ah-ah, s’o t’u ma ni mo (What?)
Ah-ah, lej ato filma (Okay)
Kejt e kan pa
Kejt e kan pa, me bisht t’synit tu m’pa
E ti mas meje ke ra, ke ra
Gutu ma shpejt’ sa o’ zemra flak’ (Haha)
Hajde mo (Brrr, let’s go)

Mos e le m’u shym, kallma, kallma, hey (Prego, prego)
Po m’pëlqen vibe, kallma, kallma, hey (Eh-oh-oh, Brrr)
Oh, kalle ti kalle, kjo o’ nuk o’ normal
Hajde k’cejm si n’valle, jo s’po du m’u nal
Mos e lе m’u shym, kallma, kallma, hey (Brrr, aha)

Piktur’ e bukur Picasso (Aha), rroka pikën, Pikado (Okay)
Sillu, sillu tornado, you make mе high like gelato (Haha)
Ti je dryni, un’ çelsi (Okay), ti je kafja mëngjesit (Okay)
Nuk largona prej teje, sikur topi dhe Messi (Haha)
Uh, yeah I die for my baby
I ride for my baby, all right (All right, all right, mh)
And would you dance for me baby
All night for me baby, all right (All right, all right, mh)
Nëse ti e lyp shum’ vjet (Aha), për ty i japi krejt (Okay)
Nëse ti ma fal mu zemrën, un’ për to do kisha dek
Kush ta prish ty qejfin, aj ku-ku medet
Për ty e nali diellin, un’ për ty luftoj me shtet

Mos e le m’u shym, kallma, kallma, hey
Po m’pëlqen vibe, kallma, kallma, hey (Eh-oh-oh)
Oh, kalle ti kalle, kjo o’ nuk o’ normal
Hajde k’cejm si n’valle, jo s’po du m’u nal
Mos e le m’u shym, kallma, kallma, hey

Po do me m’shkru e me m’thirr si atëher’
E me dal si atëher’, pse po rrin vet?
S’munesh pa mu, si peshku pa uj’, po leje, leje
Zemër hajde me m’pa, pa
Ti ke ra, e kejt e kan pa, pa
Me na nda si me na vra, vra
Gutu sa o’ zemra flak’, hajde mo

Mos e le m’u shym, kallma, kallma, hey
Po m’pëlqen vibe, kallma, kallma, hey (Eh-oh-oh)
Oh, kalle ti kalle, kjo o’ nuk o’ normal
Hajde k’cejm si n’valle, jo s’po du m’u nal
Mos e le m’u shym, kallma, kallma, hey