Panorama – Ardian Bujupi & Xhensila

[Intro: Ardian Bujupi] Ardian, yo Xhensila [Chorus: Ardian Bujupi] Unë kam faje Ti je shku edhe nuk e di ka je E di që don ti me dale Krejt ti dho veç me t’pas ty amante E shoh krejt n’panorama-ama-ama Krejt panorama E shoh krejt panorama-ama-ama Krejt panorama [Verse 1: Ardian Bujupi] Tana ti plotësoj nuk janë veç fjalë (no) Panorama view, unë […]

Panorama – Ardian Bujupi & Xhensila

Arrita – Ardian Bujupi

Aj aj aj Ardian, yo Bam bam bam boom boom boom Jeta krejt guz, krejt hallakama Femnat si kuklla, djemte neper gara (Wrrm, wrrm) Ulu perpara We go fast, Prishtina, Tirana, ey, ey, ey Po t’vjen inat ty, motorrat bojn 8-shen 12 sahati (Wrrm, wrrm) Dritat t’Bugattit, qekan top dhe nuk e din mami (Hahaha) […]

Arrita – Ardian Bujupi