A e din – 2po2

A e din, a e din [x3]

Kur jena kon na t’ri, a e din?
Atëhere kur Nokia banane u kon IN
Atëhere ma moti na u deshëm-deshëm
N’takim t’parë folëm keshëm-keshëm

Ton ditën për dore n’shehër
Mos t’a nin për sen, na u nijshim xehër
Mes meje dhe teje gjithçka u kon reale
Kurgjo virtuale pa rrjete sociale

Ti ke dashtë mu pa sa herë je kon e lirë
T’u kom vizatu sa herë m’ke thirrë
Une djali i keq amo ti qikë e mirë
Tjert u nijshin keq ama na u nijshim mirë

Zemër a e din, a e din
Jete çdo kujtim, i jemi
Zemër a e din, a e din
Ti je inspirim, i jemi

REF:
Se dikur-dikur na u takum
A e din, a e din
N’shikim t’parë u dashurum
A e din, a e din
N’takim t’parë folëm keshëm
A e din, a e din
Na u deshëm, na u deshëm
A e din, a e din
www.hiteshqip.org

Kur jena kon ma t’ri, syni jem
Atëhere kur e mujshim na secilin problem
Atëhere nuk ka pas as pare as prona
Ama na menojshim që krejt bota osht e jona

Zemër a e din ton ky udhëtim
Bash kërkush hiq n’mes neve sun na hin
Nuk na vyn sen mjaftojn do rreze dielli
Kur na jena bashkë kufini o te qielli

Hala don m’u pa sa here jemi t’lirë
Une vij express sa here ti m’thirrë
Me dashni nasht jena me shumë fat
20 vjet bashkë e s’jena bo bajat

Zemër a e din, a e din
Jete çdo kujtim, i jemi
Zemër a e din, a e din
Ti je inspirim, i jemi

REF: [x2]
Se dikur-dikur na u takum
A e din, a e din
N’shikim t’parë u dashurum
A e din, a e din
N’takim t’parë folëm keshëm
A e din, a e din
Na u deshëm, na u deshëm
A e din, a e din