S’jena ni moti – Greta Koci Lyrics

Rrugëve hala
Po kërkund s’jam tut pa
E po bohna marak
Qa po bohet me ty
Se e prishëm për pak
Dulëm prej loje
Për nji fjalë goje
Me pamje nga xhami
Hala sytë te kalendari
Shkoi i pari e i dyti, i treti
Une vet mbeti
Kujtimet i treti
Vetë mëngjesi m’nxen mu

Nuk gjej ilaç me të harru kurrë jo
Se në gjakun tem, ti je bo drogë
E krejt ça më shoqëron
Sonte është nje gotë vodkë
Pa ty gjithçka është e kotë

REF: [x2]
A po m’ngon, ta di
A po m’don
S’jena ni moti, moti
S’jena pa moti, moti
www.hiteshqip.org

Se ti mendjen ma fike
S’kam dashtë ti me m’pas mike
Më provove edhe ike aha
Mendjen ma fike
Më provove dhe ike

Ka kalu shumë kohë
E me ty ça u bo
S’jena ni moti
Ku jam une
Ku je sot qa u bo
S’jena pa moti

Ma ke marrë zemrën e kurrë s’ma ktheve
Unë ti fala krejt e në besë më preve
Ma ke marrë zemrën e kurrë s’ma ktheve
Unë ti fala krejt e në besë më preve

REF: [x2]
A po m’ngon, ta di
A po m’don
S’jena ni moti, moti
S’jena pa moti, moti

E pranoj e shpirtin ma dogji
Nuk e mohoj se jam Greta Koçi
Eja baby baby eja eja
Baby baby eja eja

Zemër s’po shkon pa ty
Se nuk t’kom afër
Zemër s’po shkon pa ty
Se nuk t’kom afër

Malli, malli, malli
Për ty m’ka marrë malli
Djali, djali, djali
A t’ka marrë malli ty

REF: [x2]
A po m’ngon, ta di
A po m’don
S’jena ni moti, moti
S’jena pa moti, moti