Shqipe – Sabri Fejzullahu


E shëtita boten e shëtita
Nuk ka vend ku këmba s’me ka prek
Kurrë su kënaqa si këtu ku u rrita
Shqip u linda shqip po du me vdek
Se një dite Shqipëria ka me u ba
E kam thane e prapë i bindur jam
Bashke do t’jemi e kurrë s’kemi me u nda
Do te festojmë n’Prishtinë e ne Tiranë
Shqipe o shqipe sa e bukur je
Hajde Shqipe o shqipe me e bukura mbi dhe
Hajde shqipe o shqipe valon zemrën tem
Midis Amerikë prapë je shqipia jem
Vendin tënd ndryshe ndriçon hana
E nuk ka me mire, nuk ka me mire
S’ka me mire se shqip kur te zbardh hana
Për Shqipëri u bëfsh ushtar i mire
www.hiteshqip.org

Se një dite Shqipëria ka me u ba
E kam thane e prapë i bindur jam
Bashkë do te jemi e kurrë s’kemi me u nda
Do te festojmë n’Prishtinë e ne Tiranë
Shqipe o shqipe sa e bukur je
Hajde shqipe o shqipe me e bukura mbi dhe
Hajde shqipe o shqipe valon zemrën tem
Midis Amerikë prapë je shqipia jem
Shqipe o shqipe sa e bukur je
Hajde shqipe o shqipe me e bukura mbi dhe
Hajde shqipe o shqipe valon zemrën tem
Midis Amerikë prapë je shqipia jem