Si mund – Stine

Jeji… [REF.:] Si mund ti besoja unë ata sy? E si mund t’dashurohesha unë me ty? Sa t’kam besu… Sa t’kam besu… Kur ti një tjetër ke kërku Sa t’kam besu… Sa t’kam besu… Ti prapë m’ke harru Si mund ta fal unë zemrën? Kur ti timen e ke gris A mund të thrras ty […]

Si mund – Stine

Per inati – Stine & GBMC

STINE A ka ven per fjale,zemer trego Jo s’ka ven per fjale,zemer besome Me mire e lejme kaq,edhe ec shko Ruget na u ndane,kshu s’ke cben Jo s’me plas shuume,dhe nese tjeter gjen Po ta them tash Fu.k you and your boyfriend Une e di mire zemer kush jam Ti s’po e di, kush je,ca […]

Per inati – Stine & GBMC

Çifti Simpatik – Stine

Ti më pushton mua si krijes’ Diçka e tillë Ti arrin të fshish’ çdo kujtes’ Çdo kujtes’ gabimi Zjarrin brënda meje e ke ndez Krejt magjike ti Je niveli tjetër në konshienc’ (Zemrën e ke sweet) Nuk mjafton një party As pijet dhe lëvizjet që marrim Mbrëmjet kur dëfrejm’ edhe dalim Të msojm’ të dy […]

Çifti Simpatik – Stine